4.7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Emhætter

5/5 stjerner på Google

4.8 / 5 på Anmeld Håndværker

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vi forhandler alle slags aggreator

Vores referencer

Emhætter

Når det kommer til at skabe et behageligt og sundt køkkenmiljø, er valget af den rette emhætte afgørende. Hos os finder du et bredt udvalg af kvalitets-emhætter fra de anerkendte mærker Thermex og RørosHetta.

Uanset om du leder efter en emhætte med motor, en kogeplade-emhætte eller en model til central sug, har vi noget, der passer til dine behov.

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Fordelt på +100 anmeldelser

Typer af emhætter

  • Emhætte med motor: En traditionel løsning, der effektivt fjerner damp og lugt fra køkkenet. Den er nem at installere og kommer i forskellige designs, så den passer ind i dit køkken. Vores udvalg fra Thermex byder på danskproducerede kvalitetsløsninger, der kombinerer funktionalitet og æstetik.
  • Kogeplade-emhætte: Hvis du ønsker en minimalistisk og moderne løsning, er kogeplade-emhætten det perfekte valg. Den integreres direkte i kogepladen og suger madosen lige der, hvor den opstår. Dette er både en pladsbesparende og effektiv løsning, ideel til moderne køkkener.
  • Emhætte til central sug: Denne type er til dem, der ønsker en emhætte hvis i har en motor siddende på taget eller loftet, som der ofte gør i ejendoms komplekser. Den tilsluttes et centralt sugesystem, hvilket giver et meget lavt støjniveau og en effektiv udsugning. Perfekt til større køkkener eller åbne køkken-alrum, hvor du vil undgå støjgener.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vores emhætte mærker

Thermex emhætter

Kendt for deres kvalitet og innovative løsninger, er Thermex et dansk mærke, der har specialiseret sig i emhætter i mange år. Med fokus på design, funktionalitet og energieffektivitet, tilbyder Thermex et bredt udvalg af modeller, der passer til enhver køkkenstil. Se deres produkt katalog lige her : https://www.thermex.dk/produkter/emhaetter

RørosHetta emhætter

Hvis du ønsker noget helt unikt, så er de håndlavede emhætter fra norske RørosHetta et oplagt valg. Med fokus på traditionelt håndværk og moderne design, tilbyder RørosHetta emhætter, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Hver emhætte er lavet med omhu og sans for detaljer, hvilket gør dem til et eksklusivt valg til dit køkken. Se deres produkt katalog lige her:  https://roroshetta.no/en/products/

Installation og service af emhætter

For at sikre optimal ydeevne og funktionalitet, tilbyder vi professionel installation af alle vores emhætter. Vores erfarne teknikere sørger for en sikker og korrekt installation, så du kan få mest muligt ud af din nye emhætte.

Hvorfor vælge vores emhætter?

  • Kvalitet: Vi forhandler kun emhætter af højeste kvalitet fra pålidelige producenter.
  • Design: Vælg mellem et stort udvalg af designs, der passer til ethvert køkken.
  • Effektivitet: Vores emhætter sikrer effektiv fjernelse af mados og skaber et sundt indeklima.
  • Ekspertise: Med vores erfaring og ekspertise hjælper vi dig med at finde den perfekte emhætte til dit køkken.

Besøg vores showroom eller kontakt os for mere information. Vi hjælper dig gerne med at finde den emhætte, der passer bedst til dine behov.

https://www.thermex.dk/produkter/emhaetter

https://roroshetta.no/en/products/

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 48 timer.

4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot