Hvid pil

Boligrenovering
- Installation af ventilation

Det synes vores kunder
5/5
Google logo
5/5 stjerner
på Google
Anmeld håndværker smily
4,8 på Anmeld Håndværker

Hvorfor vælge et ventilationsanlæg til din boligrenovering?

Når du skal i gang med din boligrenovering, kan det være en god idé at overveje, om man skal have installeret ventilation. Med ny ventilation i ens bolig vil indeklimaet forbedres. Med et ventilationssystem i din bolig er du på forkant med det dårlige indeklima, som kan give dig symptomer såsom hovedpine og træthed. Ved installation af ventilation, vil anlægget ventilerer alle rum i boligen. Når du åbner vinduer luftes kun de rum ud, som vinduerne er åbne i. Et ventilationsanlæg genanvender varmen og er dermed mere miljøvenligt, end når du åbner vinduet og kold luft skiftes ud med den varme luft i din bolig.
Så du skal vælge et ventilationsanlæg, fordi det er mere miljøvenligt og fordi du får et bedre indeklima og dermed trives bedre. Derudover forlænger du også levetiden på din bolig.

Ventilation til din
Boligrenovering

Når du er går i gang med en boligrenovering, er præmisset ofte, at forlænge boligens levetid. Et ventilationsanlæg hjælper dig med dette.

Der forekommer helt naturligt fugt i din bolig. Fugten opstår i køkkenet, badeværelset og fra os mennesker. Får at fugten ikke sætter sig i væggene og på sigt kan være med til at skabe et miljø, hvor skimmelsvampe kan vokse, er det en god idé, at få installeret en ventilation.

Ved installation af ventilation er du dermed sikker på, at fugten bliver transporteret ud af din bolig, således at den ikke sætter sig i væggene eller andet, og påfører skader. Der er mange forskellige typer at ventilationsanlæg, men bare rolig. Vi er eksperter på området, og står til rådighed med kyndig og kompetent rådgivning både før og under installationen af din ventilation. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med din Boligrenovering

Renovering af ventilation

Hvis der allerede er en ventilation i dit hus, kan det være en fordel for dig, at få den udskiftet eller efterisoleret hvis du alligevel er i gang med en total boligrenovering. Alt efter hvor gammel din ventilation er, kan det være nødvendigt at udskifte den. Hvis den ikke behøver udskiftning, kan det være ventilationen har brug for en rens – dette kan vi også hjælpe dig med.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller andre uafklarede spørgsmål, så ring til os. Du kan kontakte os på telefon: 70 60 30 04 eller på mail: kontakt@vilea.dk.

Vilea - Installation af ventilation i din bolig

Hos Vilea har vi god erfaring inden for branchen, og går op i god kvalitet til en fornuftig pris. Vi ønsker, at hjælpe dig med energibesparende løsninger, der er relevante for netop dig. Installation af ventilation i din bolig er energibesparende, da anlæggene kan genvinde varmen. Luften, der er i din bolig, er oftest omkring stuetemperatur og bliver forurenet over tid, hvilket giver et dårligt indeklima. Med installation af et genvindingsanlæg til ventilation, bliver luften suget ud. Her bliver luften renset i anlægget, og kommer derefter ind i boligen igen, som frisk luft. Dog er luftens temperatur bibeholdt, men luften er nu ren og bidrager til et godt indeklima.

Ønsker du et godt indeklima i din bolig? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?