Hvid pil

Duka ventilation

Det synes vores kunder
5/5
Google logo
5/5 stjerner
på Google
Anmeld håndværker smily
4,8 på Anmeld Håndværker

Duka Ventilation

Duka ventilation producerer og leverer komplette løsninger til boligventilation, varmegenvinding og DUKA One løsninger. Alle Dukas 8 1-rums ventilationsløsninger yder varmegenvinding. I Dukas sortiment findes både ventilationsløsninger til bolig- og soverum, bad, bryggers og toilet samt sommerhuse, opholds-, sove- og kælderrum.

Duka, Vi ka'

I 70 sekunder suges den varme luft ud af boligen og varmen lagres i kernen. Derefter vender motoren, og der suges nu frisk luft ind i boligen. Her tilfører kernen den lagrede varme til den friske luft. På denne måde genanvender anlægget varmen på en nem og miljøbevidst måde. Montering af Duka ventilation kræver professionel hjælp – vi står klar til at hjælpe dig med montering.

Duka ventilationer

- Til bolig- og soverum

Ventilationsanlægget kan køre i enten ventilations- eller varmegenvindingstilstand. Dette anlæg har et forbrug på ned til 1,3 W og et støjniveau på ned til 23dB. Varmegenvindingen er helt op til 90% og der er intet mindre en 3 års garanti på produktet.
Dette anlæg er en alt-i-én løsning inkl. styring med nem tilslutning, komfort skærm, og nem montering. Ventilationen reducerer radon, fugt og CO2 i boligen og sikrer derfor et sundere indeklima.

Læs mere om Duka One S6 Plus her. 

- Til bolig- og soverum

Dette ventilationsanlæg er med varmegenvinding, og genvinder helt op til 90%. Anlægget har et forbrug på ned til 2,4 W og et støjniveau ned til 23 dB. Ventilationen fungerer som en alt i en løsning inkl. styring, komfort skærm og monteringen er nem.
Anlægget er med Wi-Fi modul til nem sammenkobling af flere enheder og her får du også appstyring, så du kan styre ventilationen via en smartphone eller tablet. Der er ydermere 3 års garanti på produktet.

Læs mere om Duka One S6 Plus Wifi her. 

- Til bolig- og soverum

Med dette anlæg får du et fantastisk indeklima. Ventilationen fungerer som en alt i en løsning inkl. styring. Anlægget reducerer radon og fugt og sørger for lavt varmetab, selvom der er konstant udskiftning med frisk luft. Ventilationen har et forbrug på ned til 1.7 W og et støjniveau på ned til 25 dB. Varmegenvindingen er på op til 94% og der er intet mindre end 3 års garanti på produktet.

Læs mere om Duka One Pro50+  her. 

- Til bolig- og soverum

Denne ventilationsløsning er et alt i et anlæg inkl. styring. Ventilationen reducerer radon og fugt i boligen og sørger for konstant frisk luft med et lavt varmetab. Faktisk Genvindes helt op til 90% af varmen. Med 3 års garanti på produktet og et forbrug på ned til 1,7 W samt støjniveau på ned til 25 dB, er du sikker på, at du står overfor et godt ventilationsanlæg her.
Vi hjælper selvfølgelig med montering af ventilationen.

Læs mere om Duka One D6  her. 

- Til bad, bryggers og toilet

Dette anlæg er designet specielt til badeværelset, bryggers eller toilettet. Med dette anlæg opnår du et fantastisk indeklima, da det reducerer radon og CO2. Ved montering af denne ventilation undgår du kondens og fugt. Samtidig er dette en effektiv og energibevidst udluftning, som også er yderst energibesparende. Montering af ventilationen er nem, da der ikke skal installeres rør i boligen. Der er 3 års garanti på denne ventilation og en varmegenvinding på helt op til 94%. Forbruget går helt ned til 1,2 W og støjniveauet går ned til 30dB. Ring til os i dag, og hør mere om montering af ventilation til din bolig eller boligforening.

Læs mere om Duka S6B Plus her. 

- Til sommerhuse, kældre, opholds- og soverum

Dette anlæg fungerer som en alt-i-én løsning, inkl. styring. Der medfølger en komfort skærm og ventilationen reducerer radon, fugt og CO2. Rørdimensionen er på Ø100 mm og kernen er på kun 16.5 cm. Denne form for ventilation giver en effektiv og energibevidst udluftning, hvor du slipper for manuel udluftning. Montering af denne ventilation er nemt, så ring til Vilea i dag og få et uforpligtende tilbud.
Der er 3 års garanti på produktet og ventilationen har et forbrug på ned til 1,2 W samt et støjniveau på ned til 27 dB. Denne ventilation varmegenvinder op til 81%.

Læs mere om Duka S4 Plus her.

- Til sommerhuse, kældre, opholds- og soverum

Med denne form for Duka ventilation får du et fantastisk indeklima med effektiv og energibevidst udluftning. Montering af denne ventilation er nem og der medfølger komfort skærm samt styring. Anlægget er med Wi-Fi, hvilket betyder, at denne ventilation kan betjenes via en app på din smartphone eller tablet. Der er 3 års garanti på denne ventilation og det har et forbrug på ned til 1.9 W. Der er en varmegenvinding på op til 81% og et støjniveau på ned til 27 dB. Ønsker du montering af dette ventilationsanlæg? Så kontakt Vilea i dag.

Læs mere om Duka S4 Plus Wifi her.

- Til kælderrum

Dette anlæg, er en god økonomisk løsning til effektiv kælderudluftning. Ventilationen er prisvenlig og kan sættes ind i en eksisterende Ø105 mm eller 150x150 mm friskluft ventil. Ventilationen er med varmegenvinding, som er med til at sørge for et sundt indeklima i dit kælderrum. Montering af anlægget er nem og giver en energibesparelse samt effektiv og energibevidst udluftning. Der er 3 års garanti på ventilationen og et forbrug på ned til 2.5 W. Varmegenvindingen ligger på 80% og støjniveauet går helt ned på 33 dB.

Læs mere om Duka One 4C her.

Duka montering

Vi har stor erfaring med montering af Duka ventilation. På nogle af Dukas ventilationsanlæg, som for eksempel Duka One S6 Plus, kræver det ikke montering af rør i boligen, hvilket gør monteringen nem. Duka One produkterne monteres i ydermuren og består af rør med kerne, motor og en storskærm til ydersiden.

Hvis du er i tvivl om hvilket anlæg du skal vælge, så bare rolig. Vi står klar med kompetent vejledning, så du får en ventilationsløsning, som passer til dine behov i din bolig eller boligforening. Vi hjælper gerne med installation af din nye Duka ventilation.

Du ka' sagtens sove

Til soverum anbefales montering af Duka ventilation modeller med en Ø160 rør dimension, som fire af Dukas anlæg har. Det er de mest lydsvage modeller i sortimentet og det er at foretrække i et soverum. Desværre kan man ikke undgå at høre, når der flyttes luft rundt i systemet. Prisen på et Duka ventilationsanlæg afhænger af hvilket anlæg du vælger, da de forskellige typer anlæg koster forskelligt. Ring til os og få et uforpligtende tilbud. Så er du ét skridt tættere på et sundere indeklima.

Kontakt Vilea i dag og hør mere

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig i din bolig eller boligforening. Vi tilbyder boligventilation og står klar med ekspertise til at installere anlægget. Vi har stor erfaring med montering af disse anlæg. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud eller få besvaret uafklarede spørgsmål.
Du kan få fat i os på telefon: 70 60 30 04 eller på mail: kontakt@vilea.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Nogle spørgsmål?