4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot

1-Rums varmeventilator-zephyr

5/5 stjerner på Google

4.8 / 5 på Anmeld Håndværker

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vi har arbejdet for

Vores referencer

1-rums varmeventilator-Zephyr

Varmeventilatoren fra Zephyr er en revolutionerende ny tilgang til varmegenvinding i et enkelt rum. Denne model har virkelig taget markedet med storm og overgår nu endda Dukas førende model. Zephyr-varmeventilatoren er ikke kun stærkere og mere driftssikker, men den er også mere lydsvag. Nu kan du nyde den behagelige varme uden at blive forstyrret af støj.
En af de imponerende funktioner ved Zephyrs varmeventilator er dens indbyggede varme- og fugtstyrings teknologi. Denne teknologi giver muligheden for at tilpasse sig efter behovet i rummet. Ventilatoren kører ikke non stop, men aktiveres kun, når det er nødvendigt. Dette giver en mere energieffektiv hverdagsdrift og giver dig samtidig mulighed for at spare penge på din energiregning.
Når vi snakker om designet, så er denne nye varmeventilator fra Zephyr både flot og enkelt og stilren. Den passer perfekt ind i ethvert rum og tilføjer en moderne æstetik. Med et slankt og lækkert udseende er denne varmeventilator en fryd for øjet.

Ikke nok med det, så er denne Zephyr-varmeventilator også fremtidssikret med indbygget wifi. Du kan let tilslutte den til dit hjemmenetværk og styre den via en app på telefonen.

Du kan Indstille temperaturen på ventilatoren og, juster ventilationshastigheden og planlægge tidspunkter for varmegenvinding. Alt sammen kan gøres fra din smartphone samt din tablet. Dette giver mulighed at betjene varmeventilatoren på afstand og sikrer den ultimative komfort og bekvemmelighed.

Hold øje med vores løbende opdateringer for at få de seneste nyheder og få fuld mulighed for at drage fordel af denne banebrydende varmeventilator.

Er du mere nysgerrig på hvordan Zephyr fungerer, så se videoen nedenfor eller læs mere lige her.

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 48 timer.

4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot