4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Efterisolering

5/5 stjerner på Google

4.8 / 5 på Anmeld Håndværker

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Vi er eksperter i efterisolering

Efterisolering af jeres bolig eller ejendom giver mange muligheder for, at opnå store besparelser på forbrug i form af varme- og elregning. Vi er med til at rådgive og udføre et eminent resultat, som passer perfekt til dig og dine behov.

Vi har efter mange år i branchen hjulpet mange familier og boligforeninger med forskellige typer af efterisolering. Vi hjælper blandt andet med at efterisolerer følgende:

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Fordelt på +100 anmeldelser

Hvorfor skal du vælge os til din efterisolering?

Isolering af din bolig er nødvendig da der ellers vil opstå kondens, hvilket skaber fugt i huset. Hvis man har et eller flere steder i huset hvor der altid er fugtigt, vil det med tiden udvikle sig til skimmelsvamp. Det er derfor både sundere for dit hus, men også præventivt sundt for dit helbred, at få lavet en god isolering.

Vi hjælper dig gerne med et tilbud på din isolering af ventilationsrør, loft, ydermurer eller kælderloft, så du er garanteret at bo i et sundt hus, hvor der ikke er skimmelsvamp under opsejling.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Ventilation på loftet

Når man laver ventilation på loftet så skal de altid isoleres med minimum 50mm isolering for at undgå kondens, vi kan nu tilbyde at efter isolere med vores nye maskine som kan pumpe granulat isolering op på jeres loft, som så dækker ventilations rørene så I både sparer penge på at få isoleret jeres ventilations rør og på sigt sparer penge på varmeregningen vi kan ligge et sted mellem 100-500 mm isolering efter mulighed og ønske. Skriv gerne til os for et tilbud på dette.

Kontakt

Så hvis du godt kunne tænke dig at få lavet en god isolering af ventilationsrør, loft, kælderloft eller isolering af ydermur, så du sparer penge på din varm- og eleregning, samt passer bedre på både dit og dit hus helbred, ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Ring til os på telefon: 70 60 30 04 og få et 100% uforpligtende tilbud. Vi rådgiver og vejleder dig også gerne hvis du har spørgsmål.

Udover telefonen kan vi kontaktes gennem nedenstående kontaktformular eller på mail: kontakt@vilea.dk

Få lavet en professionel isolering af dit hjem eller ejendom.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 48 timer.

4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot