4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Genvindindgangsanlæg

5/5 stjerner på Google

4.8 / 5 på Anmeld Håndværker

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Hvad er et Genvindingsanlæg?

Undersøgelser har vist at vi danskere bruger helt op til 16 timer hjemme, dagligt. Det er virkelig mange timer og understreger hvorfor det er vigtigt, man har et sundt indeklima i sit hjem. Dit helbred er meget afhængig af det indeklima du lever i. Ved at installere et genvindingsanlæg kan du forbedre dit indeklima markant og hjælpe dit helbred.

Et genvindingsanlæg fungerer først og fremmest som et ventilationsanlæg, så der kommer noget luftcirkulation og frisk luft i hjemmet. Forskellen på den form for anlæg og et almindeligt ventilationssystem er, at et genvindingsanlæg også genbruger brugt luft og renser luften for både støv og pollen.

Anlægget er derfor allergivenligt og forebyggende mod allergifremkaldende luftpartikler. Derudover giver det også et sundere indeklima for dig og hjælper med at holde dig sund og rask.

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Fordelt på +100 anmeldelser

Genvindingsanlæg har mange fordele

Et genvindingsanlæg er gennem de sidste år steget i popularitet, og det er ikke uden grund. Det giver et bedre indeklima og sænker din varmeregning samtidigt. Det er et alsidigt anlæg der kan installeres i de fleste byggerier. Det er derfor ikke længere unormalt, at se dem i gamle huse eller på arbejdspladser.

Et genvindingsanlæg er også et mere energivenligt produkt, hvilket gør det mere bæredygtigt, og giver dig grønnere luft.

For at kunne give vores kunder den bedste oplevelse, tilbyder vi disse anlæg med køl og med varmepumpe.

Prisen ligger i spændet 55.000-100.000 kr. Det er et meget stort spænd, og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven, for at kunne give dig det bedste tilbud. Det er selvfølgelig en enorm kontant investering, men sammenlignet med priserne på varme, kan det hurtigt være en fornuftig investering.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Kontakt

Så hvis du godt kunne tænke dig at investere i en lavere varmeregning, og bedre indeklima produceret på en grønnere måde, som hjælper dit personlige helbred, ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Ring til os på telefon: 70 60 30 04 og få et 100% uforpligtende tilbud på dit genvindingsanlæg. Vi rådgiver og vejleder dig også gerne, hvis du har spørgsmål.

Udover telefonen, kan vi kontaktes gennem nedenstående kontaktformular eller på mail: kontakt@vilea.dk

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 48 timer.

4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot