4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Ventilation i nybyg

5/5 stjerner på Google

4.8 / 5 på Anmeld Håndværker

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vi har arbejdet for

Vores referencer

Ventilation i nybyg er essentielt

Er du flyttet ind i nybyg? Så vær opmærksom på indeklimaet. Bygningsreglementet stiller krav om, at nye boliger skal ventileres, så luftskiftet er på 0,30 liter pr. sekund pr. opvarmede etagekvadratmeter. Det svarer til, at al luft i boligen udskiftes mindst en gang hver anden time. Siden 2012 har det været lovpligtigt, at der skal være ventilationsanlæg i alle former for boliger. Af den årsag vil man altid støde på ventilation i nybyg. Vilea har god erfaring og er eksperter inden for ventilationsmontage. Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller dine muligheder, så ring til os og få afklaret dine spørgsmål.

Vores anmeldelser

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

★★★★★

Fordelt på +100 anmeldelser

Ventilation er alfa og omega for et godt indeklima

Det er meget vigtigt, at du forholder dig til ventilation i nybyg. Ikke blot fordi der er en del af bygningsreglementet, men også fordi et godt ventilationssystem sikrer din bolig et sundt indeklima. Vilea tilbyder ventilationsmontage til dig og dit nybyg.

Ventilation fungerer ved af fjerne forurenet luft og tilføre ny, frisk luft. Et godt indeklima kan være svært at skabe uden et ventilationsanlæg. Meget fugt ophober sig i boligen fra f.eks. badeværelset og køkkenet, og det kan være svært at komme af med denne fugt uden et ventilationsanlæg. Ved ventilationsmontage bliver et ventilationsanlæg monteret i din bolig. Vilea er eksperter på dette område og tilbyder kyndig rådgivning, i forhold til hvilket ventilationsanlæg som passer bedst ind i dit nybyggeri.

Få et tilbud

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Lad os hjælpe med ventilationsmontage

Ved ventilationsmontage er der en håndfuld ting man skal tage højde for. Selve ventilationsanlægget skal monteres, så der er plads omkring det, til at forbinde kanaler, tilslutte strøm og kondensafløb. Ventilationsanlæg i nybyggeri er et must-have, for at sikre et godt og sundt indeklima. Vilea tilbyder ventilationsmontage til nybyggeri – ring allerede i dag på telefon: 70 60 30 04 og få et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 48 timer.

4.3 ud af 5 stjerner på Trustpilot