Hvid pil

Industriventilation

Det synes vores kunder
5/5
Google logo
5/5 stjerner
på Google
Anmeld håndværker smily
4,8 på Anmeld Håndværker

Vi tilbyder ventilation til industri

Der findes findes mange forskellige arbejdsprocesser i industrielt arbejde, som kræver ventilationsanlæg eller udsugning. Det er din pligt som virksomhedsejer at sørge for, at den luftforurening der opstår af specifikke arbejdsprocesser bliver håndteret med korrekt industriventilation. Det kan være svært at vurdere hvor og hvordan man kan forebygge eller begrænse luftforureningen.
Hos Vilea tilbyder vi professionel rådgivning til den industri og de arbejdsprocesser netop du står med.

Kan du genkende flere af følgende arbejdsprocesser i din industri, så lad os tage en uforpligtende snak om den optimale industriventilation for netop din virksomhed:

 • Svejsning og skæring
 • Fræsning og slibning
 • Spåntagning
 • Afrensning og opvarmning
 • Maling og anden håndtering af kemiske produkter som permanentning.

Find din optimale ventilationsløsning

Spånsugeanlæg

Vi leverer spånsugeanlæg som oftest anvendes på skoler, værksteder og i industrien.

Fordele ved spånsugeanlæg:

 • Mindsker risikoen for sundhedsproblematikker grundet minimal udsættelse for træstøv, metal støv og gas arter.
 • Holder andre produktionsmaskiner rene da spånsugeanlægget opsamler de fleste støvpartikler, og dermed forlænger levetiden på jeres maskiner.
 • Det kan støvsuge alt træstøv og spåner op, samt holde værkstedet rent efter behov.
Udsugningsanlæg
Har jeres virksomhed behov for et nyt eller en optimering af det gamle udsugningsanlæg på værkstedet eller i produktionsafdelingen, så har vi en masse forskellige løsninger og skræddersyer den bedste ventilationsløsning til jer. Lad os sammen få dimensioneret det helt rigtige anlæg til lige netop jeres behov.
Centralstøvsuger

Centralstøvsuger til produktion, industri og værksteder.

De fleste virksomheder som har produktion oplever udfordringer med støv og partikler i produktionen, derfor er det nødvendigt med et centralt støvsugeranlæg.
Med vores centrale støvsugeranlæg kan I hurtig klare udfordringerne med støv og rest materiale fra produktionen, samt sikre en ren arbejdsplads efter hver opgave. Rene lokaler skaber et bedre arbejdspladsmiljø for de ansatte.

Punktsugearm

Punktsugearme til værksteder og produktioner med udslip af dampe, slibestøv, svejserøg mm.

Vi fører et stort udvalg af punktsugearme i samarbejde med Geovent.

Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres arbejdsplads, og de muligheder vi har til jeres behov.

Udsugning til frisørsalon

Som frisørsalon har I ansvaret for, at jeres personale ikke lider under kemiske og sundhedsfarlige dampe fra permanentning, hårfarvning og lignende processer som giver luftforurening eller aerosoler.

Dette gælder også ved de vaskepladser, hvor disse produkter vaskes ud, samt i forbindelse med klargøring og blanding af produkterne.

Vi har efter mange års erfaring med installation af udsugning i frisørsaloner, og kan derfor hjælpe jer med en løsning som dækker alle behov.

Filteranlæg

Vilea tilbyder et bredt udvalg af industrielle filtre. Svejserøg filtreres typisk i store centrale trykluftrensende filtre med plisserede patroner specielt egnet for svejserøg.
Samme type filter anvendes også til andre industrielle processer, såsom plasma og laserskæring, slibestøv, samt forskellige restprodukter fra mangeartede industrielle processer.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af olietågefiltre, både centrale og decentrale varianter, når olietågen skal filtreres effektivt i forbindelse med spåntagende bearbejdning fra f.eks. drejebænke og fræsere.

Automatik til ventilation

Vi har en masse forskellige slags styringer og automatik til ventilation.
Fordelene er mange, man kan bl.a. spare en masse energi ved at etablere automatik på sit ventilationssystem. Derved styrer automatikken systemet efter behov og måler tryk. Desuden kan man energioptimere ved at tidsindstille ventilationsanlægget.

Vi udbyder Geovent MultiBox III, som er 5. generations ventilationsstyringsenhed med mikroprocessorteknologi. Læs meget mere om Geovent MultiBox III her.

Isolering

Alle ventilationsrør skal isoleres og kappebeskyttes, når de er synlige på tage eller udendørs. For at holde varmen og undgå kondens, samt beskytte mod vind og vejr, skal disse rør isoleres.

Isocover er en vandtæt og UV-bestandigt beklædning til isolerede rør og kanaler. Isocover er især god til udendørs brug.

Slip for de gammeldags dyre aluminiums kapper, og oplev et bedre, billigere og hurtigere alternativt.

Kontakt os i dag og få hjælp af vores dygtige eksperter på området.

Find billeder og mere information her.

Vi leverer spånsugeanlæg som oftest anvendes på skoler, værksteder og i industrien. Fordele ved spånsugeanlæg:
 • Mindsker risikoen for sundhedsproblematikker grundet minimal udsættelse for træstøv, metal støv og gas arter.
 • Holder andre produktionsmaskiner rene da spånsugeanlægget opsamler de fleste støvpartikler, og dermed forlænger levetiden på jeres maskiner.
 • Det kan støvsuge alt træstøv og spåner op, samt holde værkstedet rent efter behov.
Har jeres virksomhed behov for et nyt eller en optimering af det gamle udsugningsanlæg på værkstedet eller i produktionsafdelingen, så har vi en masse forskellige løsninger og skræddersyer den bedste ventilationsløsning til jer. Lad os sammen få dimensioneret det helt rigtige anlæg til lige netop jeres behov.
Centralstøvsuger til produktion, industri og værksteder. De fleste virksomheder som har produktion oplever udfordringer med støv og partikler i produktionen, derfor er det nødvendigt med et centralt støvsugeranlæg. Med vores centrale støvsugeranlæg kan I hurtig klare udfordringerne med støv og rest materiale fra produktionen, samt sikre en ren arbejdsplads efter hver opgave. Rene lokaler skaber et bedre arbejdspladsmiljø for de ansatte.
Punktsugearme til værksteder og produktioner med udslip af dampe, slibestøv, svejserøg mm. Vi fører et stort udvalg af punktsugearme i samarbejde med Geovent. Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres arbejdsplads, og de muligheder vi har til jeres behov.
Som frisørsalon har I ansvaret for, at jeres personale ikke lider under kemiske og sundhedsfarlige dampe fra permanentning, hårfarvning og lignende processer som giver luftforurening eller aerosoler. Dette gælder også ved de vaskepladser, hvor disse produkter vaskes ud, samt i forbindelse med klargøring og blanding af produkterne. Vi har efter mange års erfaring med installation af udsugning i frisørsaloner, og kan derfor hjælpe jer med en løsning som dækker alle behov.
Vilea tilbyder et bredt udvalg af industrielle filtre. Svejserøg filtreres typisk i store centrale trykluftrensende filtre med plisserede patroner specielt egnet for svejserøg. Samme type filter anvendes også til andre industrielle processer, såsom plasma og laserskæring, slibestøv, samt forskellige restprodukter fra mangeartede industrielle processer. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af olietågefiltre, både centrale og decentrale varianter, når olietågen skal filtreres effektivt i forbindelse med spåntagende bearbejdning fra f.eks. drejebænke og fræsere.
Vi har en masse forskellige slags styringer og automatik til ventilation. Fordelene er mange, man kan bl.a. spare en masse energi ved at etablere automatik på sit ventilationssystem. Derved styrer automatikken systemet efter behov og måler tryk. Desuden kan man energioptimere ved at tidsindstille ventilationsanlægget. Vi udbyder Geovent MultiBox III, som er 5. generations ventilationsstyringsenhed med mikroprocessorteknologi. Læs meget mere om Geovent MultiBox III her.
Alle ventilationsrør skal isoleres og kappebeskyttes, når de er synlige på tage eller udendørs. For at holde varmen og undgå kondens, samt beskytte mod vind og vejr, skal disse rør isoleres. Isocover er en vandtæt og UV-bestandigt beklædning til isolerede rør og kanaler. Isocover er især god til udendørs brug. Slip for de gammeldags dyre aluminiums kapper, og oplev et bedre, billigere og hurtigere alternativt. Kontakt os i dag og få hjælp af vores dygtige eksperter på området. Find billeder og mere information her.

Kontakt Vilea i dag og hør mere

Imødekom de høje krave som stilles til udsugning i din industri. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på industriventilation. Vi har stor erfaring inden for ventilation til al industri, og står derfor til rådighed ved uafklarede spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller andet.
Du kan kontakte os på telefon: 70 60 30 04 eller på mail: kontakt@vilea.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig et skridt tættere på et sundt indeklima med industriel ventilation, udsugning eller isolering.

Nogle spørgsmål?