Hvid pil

Indeklima og ventilation

Det synes vores kunder
5/5
Google logo
5/5 stjerner
på Google
Anmeld håndværker smily
4,8 på Anmeld Håndværker

Sundt indeklima i din bolig

Hvis I oplever dårligt indeklima i jeres andelsboligforening, kan det være en god ide og vigtig investering, at få opsat ventilation. Dette gælder både for optimering af et sundt indeklima, men et ventilationsanlæg kan også være med til, at skabe en omfattende energioptimering af ejendommen. Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser, lige fra rådgivning til installation heraf. 

Kontakt os i dag, og lad os finde den bedste løsning til jeres hjem eller boligforening!

Få bedre indeklima med ventilation

I Danmark er vi i gennemsnit indenfor 80-90% af dagen, derfor er det vigtigt med et sundt indeklima. Med et ventilationsanlæg kan man få et bedre indeklima. Ved at få bedre ventilation i hjemmet kan man slippe af med nogen af de mest hyppige symptomer, og gener som dårligt indeklima medfører.
Dette omhandler blandt andet:

Hvis man oplever nogen af disse gener, bør man overveje at optimere indeklimaet, ved hjælp af bedre ventilation i hjemmet. Med et korrekt installeret ventilationsanlæg, kan man forebygge nogen af de ovenstående symptomer. 

Læs mere om ventilation og indeklima HER.

Bedre indeklima kan betale sig

Optimering af indeklimaet, skal ses som en investering i beboernes helbred. Et sundt indeklima er kendetegnet ved lav luftfugtighed, frisk luft og ingen giftige gasser eller spore. En af de mere gængse ting, som kommer af dårligt indeklima, er skimmelsvamp Skimmelsvamp opstår ved at høj luftfugtighed i boligen, over længere tid. Dette kan udbedres ved, enten at lufte ud flere gange om dagen, eller få opsat et ventilationsanlæg. Et ventilationsanlæg sikre, at der automatisk holdes en fornuftig luftfugtighed i boligen, året rundt.

Lad os sammen finde en løsning der passer jeres boligforening

Er du interesseret i, at høre nærmere eller har du nogen spørgsmål til installation af ventilation i jeres boligforening, kan vi kontaktes på mail: kontakt@vilea.dk eller telefon: 70 60 30 04. Vi ser frem til at høre fra jer!

Nogle spørgsmål?